Naturalnie ze smakiem

Gospodarstwo Rolne w Górze Ropczyckiej sp. z o.o. powstało na bazie byłego PGR-u i od lat słynie z tradycyjnych wyrobów wędliniarskich. Ideą założycieli firmy, było i jest zachowanie smaku prawdziwych wędlin dla przyszłych pokoleń. Nasze produkty wytwarzane są niezmiennie według sprawdzonych staropolskich receptur, a sam proces wędzenia odbywa się w wędzarniach tradycyjnych, opalanych drewnem olchowym, wykonanych z cegły ceramicznej lepionej gliną. Wędliny z Gospodarstwa Rolnego z Góry Ropczyckiej zdobyły uznanie największych smakoszy w całym kraju. Doceniane przez Klientów uzyskały liczne nagrody w konkursach produktów bez konserwantów. Warto w tym miejscu wspomnieć, że kiełbasa swojska z Góry Ropczyckiej uznawana jest za najlepszą na Podkarpaciu. Inne równie cenione wyroby to: kiełbasa swojska sucha, zajączek, kabanosy dworskie, szynka tradycyjna z Góry Ropczyckiej i wiele innych.

Produkty tradycyjnie wędzone

Nasze produkty wytwarzane są niezmiennie według sprawdzonych staropolskich receptur, a sam proces wędzenia odbywa się w wędzarniach tradycyjnych, opalanych drewnem olchowym, wykonanych z cegły ceramicznej lepionej gliną.